Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja:
1. Družba e-Zavarovanja d.o.o., Kolodvorska cesta 8, 1230 Domžale, www.dodatnozdravstvenozavarovanje.com.

2. Osebne podatke pridobivamo, uporabljamo in shranjujemo za namene izvajanja naše dejavnosti. Osebne podatke varujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Pri tem uporabljamo tehnične in organizacijske postopke, ki jih predvideva zakon.

3. Dne 22.2.2007 je družba e-Zavarovanja d.o.o. pridobila dovoljenje Agencije za zavarovalni nadzor za opravljanje dejavnosti zavarovalnega zastopanja. V primeru sklepanja dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj zastopamo naslednje zavarovalnice: Vzajemna zdravstvena zavarovalnica d.d., Triglav zdravstvena zavarovalnica d.d., Generali Zavarovalna družba d.d. V primeru sklepanja zavarovalne pogodbe preko naše spletne strani se stranka zavezuje, da je bila seznanjena s splošnimi pogoji izbrane zavarovalnice, ki so sestavni del pogodbe. Družba eZavarovanja d.o.o. zagotavlja sklepanje zavarovanja v skladu z zakonom o zavarovalništvu, sklepalec pa jamči za pravilnost oziroma točnost podatkov, ki jih je navedel v obrazcu.

4. Spletni obrazec je osnova za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Stranka naročnik izpolni spletni obrazec, pred oddajo naročila odkljuka, da se je strinjal s splošnimi pogoji izbrane zavarovalnice in splošnimi pogoji družbe e-Zavarovanja d.o.o.. Stranka lahko pričakuje, da bo pošto s strani družbe e-Zavarovanja d.o.o. prejela naslednji delovni dan, če je bilo spletno naročilo oddano do 15.00 tekočega delovnega dne. Če je naročilo oddano na dan, ki ni delovni dan oziroma po 15.00 na delovni dan, lahko stranka pričakuje dokumentacijo 2 dni po oddanem naročilu. V primeru, da pošta ni dostavljena , je stranka dolžna obvestiti ponudnika, da ji pošto z dogovorjenimi datumi pošlje še enkrat. V primeru, da stranka podpisane dokumentacije potrebne za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ne vrne v 14 dneh od oddanega naročila, ji družba e-Zavarovanja ne zagotavlja sklenitve z datumi navedenimi na spletnem obrazcu.

5. Zavarovalno kritje in s tem tudi začetek zavarovanja in kritja sta navedena na pristopnici izbrane zavarovalnice. Pogoj za zavarovalno kritje in veljavnost datumov na pristopnici je pravočasno vrnjena dokumentacija s strani naročnika. Sklepanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja za nazaj ni možno. Če dopolnilno zdravstveno zavarovanje sklepamo danes, je najhitrejši možen začetek zavarovanja z jutrišnjim dnem. Ali ima stranka čakalno dobo določi zavarovalnica. Enako velja za doplačilo na premijo. Oboje skladno z zakonom o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju.

6. Družba e-Zavarovanja d.o.o. se trudi po najboljših močeh zagotavljati ažurnost in točnost podatkov na spletni strani www.dodatnozdravstvenozavarovanje.com, ne prevzemamo pa nobene odgovornosti zaradi mogočih napak in netočnih podatkov. Na spletni strani vsebino spreminjamo po lastni presoji.

7. V primeru sklenitve preko naše spletne strani lahko stranka prejme različne ugodnosti. Ugodnosti so navedene na naši spletni strani. Ugodnosti se spreminjajo, saj imajo zavarovalnice navadno datumsko omejene akcije. Poleg ugodnosti posamezne zavarovalnice (prejme neposredno od zavarovalnice) je stranka upravičena tudi do ugodnosti s strani družbe e-Zavarovanja d andrikofarmakeio.com.o.o. Družba e-Zavarovanja d.o.o. ugodnosti ne pošilja na dom, temveč je dolžnost sklenitelja, da jih osebno prevzame v eni od naših poslovalnic. Poslovalnice in naslovi so navedene na naši spletni strani. Ugodnosti lahko prevzamete po plačilu prvih treh premij pri izbrani zavarovalnici.
V kolikor v poslovalnicah partnerskega podjetja e-Študentski Servis poide zaloga USB ključkov, bonov ali nahrbtnikov, nas kontaktirajte na elektronski naslov info@e-zavarovanja.com in poslali vam jih bomo na domači naslov.

8. Splošni pogoji pričnejo veljati z dnem 1.3.2017