…lahko sklenete na naši spletni strani. Izbirate lahko med vsemi ponudniki, pred sklenitvijo preverite cene in ugodnosti.

V Sloveniji prostovoljno dopolnilno zdravstveno zavarovanje ponujajo 3 zavarovalnice. Pri nas lahko primerjate vse ponudnike na enem mestu, zavarovanje pa lahko sklenete na povezavi zdravstveno zavarovanje online.

Online dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Postopek sklenitve dodatnega zavarovanja je povsem preprost. Izberete zavarovalnico, vnesete podatke in zavarovanje je sklenjeno. Ko vas nekdo vpraša kako skleniti dopolnilno zdravstveno zavarovanje, je najboljši odgovor, da lahko sklene dopolnilno zdravstveno zavarovanje online na povezavi e dodatno zavarovanje.

Pogosto nas sprašujejo kakšen je pravilen izraz za prostovoljno dopolnilno zdravstveno zavarovanje dodatno ali dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

V pogovornem jeziku je to eno in isto, saj je dopolnilno zdravstveno zavarovanje v pogovornem jeziku sinonim za dodatno zdravstveno zavarovanje.

Če se nekdo zanima za dopolnilna zdravstvena zavarovanja oziroma za dodatna zdravstvena zavarovanja sedaj veste, da gre za eno in isto stvar.

Skleni zavarovanje Preveri ugodnosti