… je pri nas enostavno. Dodatno zavarovanje lahko sklenete Online ali telefonsko. Primerjate lahko vse ponudnike na enem mestu.

V Sloveniji dodatno zavarovanje, ki je v pogovornem jeziku sopomenka za dopolnilno zavarovanje ponujajo 3 zavarovalnice.

Če se sprašujete kako skleniti dodatno zdravstveno zavarovanje ste na pravem mestu. Ponujamo vam 2 načina: zavarovanje lahko sklenete telefonsko s klicem na 040-556-489 ali pa kliknete zeleni gumb skleni zavarovanje, si izberete zavarovalnico, vpišete podatke in zavarovanje sklenete ONLINE.

Sklepanje dodatnega zavarovanja

Najprej preverite ponudbo, si izberete zavarovalnico, ki vam najbolj ustreza, nato zavarovanje sklenete telefonsko ali Online.

Smo zavarovalniška agencija e-Zavarovanja d.o.o. S sklepanjem dopolnilnih zavarovanj se ukvarjamo že več kot 10 let. Pri nas na enem mestu lahko primerjate ponudbe vseh zavarovalnic, ki v Sloveniji ponujajo dopolnilno zavarovanje.

Že več kot 10 let se trudimo, da naše stranke dobijo konkurenčno ponudbo in več ugodnosti kot pri konkurenci.

Če potrebujete hitro dodatno zavarovanje ste na pravem mestu.

Stranke nas pogosto sprašujejo kje urediti dodatno zdravstveno zavarovanje

Kje urediti dodatno zdravstveno zavarovanje

Preden se odločite za sklenitev (dodatno zdravstveno zavarovanje), preverite ceno, ugodnosti ob sklenitvi zavarovanja in paketne popuste, ki jih prejmete v primeru sklenitve pri zavarovalnicah Generali in Triglav.

Skleni zavarovanje Preveri ugodnosti